Palvelut

 
 
 
Palvelu_kuvakkeet_KatriOllila-01.jpg

PAKKAUSSUUNNITTELU

Pakkauksen muotoilulla on suuri merkitys. Sen tulisi herättää huomiota, olla silti selkeä, funktionaalinen, esteettinen ja vastuullinen.

Pakkaus myös usein tiivistää brändin ydinsanoman. Tarkkaan harkitut elementit ovat kaikki vihjeitä brändin arvoista. Kun kyseessä on pakkauksen facelift, haasteena on päivittää pakkaus niin, että se olisi edelleen tunnistettava, mutta myös uusia kuluttajia herättelevä.

Oli kyseessä uusi pakkaus tai uusi ilme pakkaukselle, idean lisäksi myös toteutus on tärkeä. Minulla onkin kokemusta eri painotekniikoista ja olen perillä uusimmista materiaali-innovaatioista. Viimeistelen aineistot aina painokelpoiseksi saakka.

 

Palvelu_kuvakkeet_KatriOllila-02.jpg

BRÄNDI

Mitä arvoja brändisi välittää? Kuluttajat heijastavat omaa arvomaailmaansa brändien kautta ja siksi onkin niin tärkeää miettiä minkälaista tarinaa yrityksesi kertoo.

Varsinkin yrityksen alkutaipaleella tulee miettiä, miten yrityksen identiteetti rakentuu, miten se näkyy asiakkaille ja millainen se on kilpailijoihin nähden. Kaikkea tätä voimme pohtia myös yhdessä ja suunnitella yrityksellesi mieleenpainuva, merkityksellinen ja yhtenäinen visuaalinen ilme.

Visuaalinen ilme sisältää yrityksen logon, värimaailman, kirjasintyylit ja brändiohjeistuksen.

Palvelu_kuvakkeet_KatriOllila-03.png

palvelumuotoilu

Haluatko kehittää jo olemassa olevaa palvelua tai luoda täysin uuden käyttäjälähtöisen palvelukonseptin?

Palvelumuotoilun työkalut auttavat luomaan merkityksellisiä ja menestyksekkäitä palveluita tulevaisuuden tarpeisiin.

Prosessissa otetaan vahvasti mukaan loppukäyttäjät ja tarkastellaan heidän käyttäytymismallejaan yhteisuunnittelun keinoin. Voit pyytää minua myös mukaan osaksi suurempaa palvelumuotoilutiimiä. Kestävä kehitys ja yhteiskunnalliset ongelmat ovat lähellä sydäntäni.